logo

Blogg

Slik bruker du rensekrem og ansikts toner- Steg- for- steg guide til effektiv hudpleie

En sunn og strålende hud begynner med riktig hudpleierutine. To viktige trinn i denne rutinen er bruk av rensekrem og en ansiktstoner. Disse produktene spiller en avgjørende rolle i å fjerne urenheter, balansere pH-verdien i huden og forberede den for påfølgende trinn i rutinen din. Her er en enkel steg- for- steg guide for å hjelpe deg med å utnytte fordelene av rensekrem og toner i din daglige hudpleie.

Trinn 1- Rensekrem

Rensekrem er ditt første forsvar mot dagens smuss, sminke og urenheter. Den gir huden en frisk start og forbereder den for videre behandling.Start med tørr hud- Begynn med tørr hud. Dette gir rensekremen muligheten til å bryte ned sminke og olje grundig.

Slik bruker du den…

Påfør en passende mengde- Ta en liten mengde rensekrem og påfør den jevnt over ansiktet og halsen. Masser forsiktig med sirkulære bevegelser. Har du sminke på deg må du bruke mer av rensekremen.

Fjern urenheter- Masser rensekremen inn i huden for å løsne smuss og sminke. Du vil se at kremen begynner å løsne opp urenheter og sminke. Mine rensekremer kan også brukes til å fjerne øyesminke. Du finner de her

Skyll av- Skyll deretter av rensekremen med lunkent vann. Pass på å fjerne all rensekrem for å unngå rester.

Tørk forsiktig- Klapp ansiktet tørt med en ren og myk håndkle. Unngå å gni, da dette kan irritere huden.

 

Du finner mine rensekremer her

 

Trinn 2- Ansikts toner/ansiktsvann

Toner, også kalt ansiktsvann, er et viktig mellomtrinn som bidrar til å gjenopprette hudens pH-verdi, forberede huden for påfølgende produkter og gi en ekstra dose fuktighet og fjerne eventuelle sminkerester.

Slik bruker du den…

Påfør med et bomullspad eller spray dirkete på huden- Min rosetoner som du finner her kan sprayes direkte på huden eller på en bomullspad og tørk forsiktig over ansiktet og halsen.

Fokuser på problemområder- Hvis du har spesifikke problemområder, som tørre flekker eller urenheter, kan du bruke ekstra toner på disse områdene.

La det absorbere- La toneren absorbere i huden i noen sekunder. Dette forbereder huden på etterfølgende trinn i rutinen.

Fortsett med resten av rutinen- Etter at toneren har trukket inn, kan du fortsette med serum, fuktighetskrem og eventuelle andre behandlinger i din hudpleierutine.

Rensekrem og toner er to uunnværlige skritt i enhver vellykket hudpleierutine. Rensekremen fjerner urenheter og forbereder huden din, mens toner balanserer og gir fuktighet. Når du legger til disse trinnene i din daglige rutine, vil du legge grunnlaget for en sunn, vakker hud som stråler fra innsiden og ut.

Du finner min rose toner (ansiktsvann) her

Lykke til!

Carina

Hold deg oppdatert

Flere innlegg

Hyaluronsyre- Hemmeligheten bak en sunn og pen hud

Hudpleieverdenen er full av ulike ingredienser som lover å forvandle huden din og gi deg den ettertraktede gløden. En ingrediens som har tatt skjønnhetsverdenen med storm, er hyaluronsyre. Navnet kan virke litt komplisert, men vi skal dykke inn i verdenen av hyaluronsyre og avdekke dens magiske egenskaper.

Viktigheten av dagkrem og nattkrem- Optimal pleie for din hud

Bruk av gode hudpleieprodukter daglig er en nødvendighet for å opprettholde en sunn og strålende hud. I ditt søk etter den perfekte hudpleierutinen har du kanskje lagt merke til at mange anbefaler både en dagkrem og en nattkrem. Men hvorfor er det egentlig så viktig å bruke begge? La oss dykke inn i verdien av disse to kremtypene og hvorfor de spiller en viktig rolle i å gi huden din den kjærligheten den fortjener.

5 Tips for å forebygge tørr hud

Tørr hud kan være en utfordring, spesielt i de kalde vintermånedene eller under perioder med ekstrem værpåvirkning. Heldigvis kan riktig hudpleie bidra til å holde huden din hydrert, myk og strålende. Med god hudpleie har du de perfekte verktøyene til å ta vare på huden din og gjøre den sunn og glødende. Her er mine topp 5 tips for å forebygge tørr hud.