logo

Behandling av personopplysninger

Når du bruker carinahultindahlmann.no vil det behandles personopplysninger om deg. Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn og hvordan personopplysningene behandles, samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Carinahultindahlmann.no kan kontaktes for alle spørsmål du måtte ha om behandling av dine personopplysninger. Dette gjøres enklest via kontaktskjema på nettsiden.


Formålet, samt grunnlaget, for å behandle alle personopplysninger om deg er for å forbedre tjenestene våre, samt å oppfylle vår avtale med deg dersom du velger å handle på nettsiden, jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 punkt b). I tillegg er vi pålagt å oppbevare en del informasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti- og returhåndtering, artikkel 6 nr. 1 punkt c). Som det fremgår nedenfor, behandler vi også opplysninger med grunnlag i ditt samtykke, iht. artikkel 6 nr. 1 punkt a).

Personopplysninger som samles inn og behandles


Personopplysninger som samles inn og behandles av oss er informasjonen du gir oss når du handler eller benytter deg av våre tjenester. Dette er:

• Ditt navn
• Din e-postadresse som vi benytter for kommunikasjon relatert til din ordre/ditt kundeforhold
• Ditt telefonnummer som vi benytter for kommunikasjon relatert til din ordre/ditt kundeforhold
• Din adresse hvor vi vil sende bestillinger

Denne informasjon er frivillig å gi fra seg, men som vil være nødvendig for å bruke eller bestille fra nettsiden og være kunde hos carinahultindahlmann.no

Når du handler på carinahultindahlmann.no samler vi inn og oppbevarer navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti- og returhåndtering. Denne historikken slettes når formålet med behandlingen er opphørt, og er også tilgjengelig for deg på “Min side”. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Kredittkortnumre oppbevares ikke hos oss, men hos vår betalingspartner Bambora/Stripe. Dette er for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

 

Informasjon vi får når du bruker tjenestene våre


Når du bruker nettsidene våre samler vi inn og oppbevarer loggdata om endringer gjort på kundeprofilen din (f.eks. endring av adresse, telefonnummer o.l.), samt hvilke kategorier og produkter du klikker eller søker på. Dette for å kunne spore relevante endringer, samt lære hva våre kunder er opptatt av og dermed være i stand til å forbedre vårt produktutvalg og våre tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Som flere andre elektroniske tjenester bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi (“cookies”) for å samle inn informasjon om aktivitet, nettleser og enhet.

Kontroll over informasjonen din


For at du skal ha kontroll over dine personopplysninger, vil du ha tilgang til «min side» hvor du kan slette og oppdatere din informasjon.
Sletting av konto. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å slette brukerkontoen din, kan dette gjøres ved å logge inn på din kundeprofil via “min side”.

Bruk av databehandlere


Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre tjenester til deg. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.